Ваня Григорова безспорно е изненадата на изборите в България. Чудесно е,

...
Ваня Григорова безспорно е изненадата на изборите в България. Чудесно е,
Коментари Харесай

Волгин: Ваня Григорова е символ на нормалността, Терзиев сякаш е създаден от неособено умен Изкуствен интелект

Ваня Григорова несъмнено е изненадата на изборите в България. 

" Чудесно е, че Ваня Григорова отива на балотаж.

Първо, тъй като това е опция за обновяване и възобновление на българското ляво.

Не просто на Българска социалистическа партия, а на Лявото като цяло.

Това разяснява журналистът от БНР Петър Волгин.

И, второ, което е даже по-важно, - Ваня Григорова е знак на нормалността в политиката. В съпоставяне с нея Васил Терзиев в действителност наподобява на нещо, основано от неособено интелигентен Изкуствен Интелект.

Никога този човек не е защитавал никакви смислени дела, в никакъв случай не се изказвал по какъвто и да било публично важен въпрос. Сега просто е решил, че тъй като има пари, е добре да ги употребява за лична кариера, а не да ги подарява на ПП-ДБ.

Това с назначените богаташи, които считат, че стават за кметове, министри, министър председатели, президенти единствено тъй като имат кинти е извънредно циничен модел. Това е ликвидиране на демокрацията, тъй като се оказва, че не е значимо дали си бил политически деен или дали имаш политическа просветеност.

Единственото значимо се оказва това дали имаш пари. Ако си паралия, ще успееш в политиката, в случай че нямаш пари, си жертван на загуба. Е, Ваня Григорова е отричане точно на този извънредно циничен модел.

Нейният неоспорим триумф е вяра, че в политиката могат да да печелят и свестните хора, а освен назначените богаташи. Силно се надявам, че Ваня ще завоюва балотажа. Нейната победа би представлявала възобновяване на демокрацията, изтръгването ѝ от лапите на олигарсите, били те " аналогови " или " цифрови ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР